Η κόρη της Julia Roberts και του συζύγου της, Daniel Moder μεγάλωσε και πριν λίγες μέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του πατέρα της.

Η Hazel Moder, που θα κλείσει τα 17 τον ερχόμενο Νοέμβριο βρέθηκε στο Φεστιβάλ Καννών για να παρακολουθήσει την ταινία του Sean Penn, Flag Day, στην οποία ο μπαμπάς της είναι διευθυντής φωτογραφίας. Περπάτησε μάλιστα στο κόκκινο χαλί, φροντίζοντας όμως να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Η εμφάνισή της ήταν διακριτική, με ένα σεμιζιέ φόρεμα και τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά.

Η Hazel Moder, θα κλείσει τα 17 της σε λίγους μήνες και βρέθηκε στο Φεστιβάλ Καννών για να παρακολουθήσει την ταινία του Sean Penn, «Flag Day», στην οποία ο μπαμπάς της είναι διευθυντής φωτογραφίας.

Η ίδια περπάτησε στο red carpet και θα λέγαμε ότι η εμφάνισή της μάς έκανε εντύπωση καθώς ήταν τόσο απλή και λιτή όπως οποιοδήποτε άλλο κορίτσι της ηλικίας της. Κράτησε χαμηλούς τόνους και η εμφάνισή της ήταν διακριτική, με ένα κίτρινο φόρεμα και τα ξανθά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια απλή αλογοουρά.

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνισή της σε red carpet και μία από τις σπάνιες φορές που επιλέγει να βρίσκεται κάπου όπου υπάρχουν φωτογράφοι.

Μιλώντας για εκείνη, η Julia Roberts είχε δηλώσει παλαιότερα «η κόρη μου δεν θέλει να λέει ποια είμαι, επειδή ο γιος μου συνεχώς περηφανεύεται ότι η μαμά του είναι η Julia Roberts».

Εξάλλου και η ίδια η διάσημη ηθοποιός προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -αν και πρόσφατα έκανε μια εξαίρεση δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία με το σύζυγό της για την 19η επέτειο του γάμου τους. .

Η ταινία Flag Day που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών είναι η νέα δουλειά του Sean Penn, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ συμμετέχουν και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει από το γάμο του με τη Robin Right, η Dylan και ο Hopper Penn