Η JPMorgan Chase & Co., μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο, ετοιμάζεται να ανοίξει γραφεία στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, σε μια κίνηση που υπογραμμίζει την αυξανόμενη δέσμευσή της στην ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γραφεία θα βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισίας και θα έχουν μοντέρνα σχεδίαση με πρωταγωνιστή το μεταλλο. Το κτήριο θα στεγάσει ένα νέο Εργαστήριο Καινοτομίας Πληρωμών, στο οποίο η εταιρεία θα προσλάβει περίπου 50 άτομα για την έρευνα και ανάπτυξη μηχανισμών πληρωμών σε τοπικό επίπεδο.

Επιπλέον, στο νέο γραφείο θα μεταφερθούν και οι υπάλληλοι της JPMorgan που ήδη εδρεύουν στην Αθήνα, οι οποίοι ασχολούνται με την εξυπηρέτηση των υφιστάμενων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της τράπεζας, όπως η επενδυτική τραπεζική και η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι η JPMorgan φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των γραφείων της, και στο πλαίσιο αυτό, έχει ζητήσει από τους κατασκευαστές του νέου κτηρίου στην Κηφισιά να χρησιμοποιήσουν υλικά νέας γενιάς.

Μάλιστα, για την υλοποίηση του project, η JPMorgan φέρεται να έχει συνεργαστεί με την κατασκευαστική εταιρεία ΔΙΟΛΚΟΣ.

Η επένδυση της JPMorgan στην Ελλάδα αποτελεί μια σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία και αναμένεται να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να stimulei την ανάπτυξη του κλάδου των πληρωμών.

Διαβάστε ακόμη: