Η Jefferies Financial Group Inc. προσλαμβάνει περίπου 10 επενδυτικούς τραπεζίτες στην Ινδία, καθώς η συμβουλευτική εταιρεία των ΗΠΑ προσπαθεί να ενισχύσει τις δραστηριότητές της στο πολυπληθέστερο έθνος του κόσμου, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg που επικαλείται άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη προσπαθεί να προσθέσει τραπεζίτες σε τάξεις που κυμαίνονται από συνεργάτη έως διευθύνοντα σύμβουλο, επεκτείνοντας την ομάδα της στην Ινδία σε περίπου 25 άτομα, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Οι νέες θέσεις θα επικεντρωθούν σε τομείς όπως οι υποδομές και οι βιομηχανίες, Ένας εκπρόσωπος της Jefferies αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες. Η Jefferies έχει αυξήσει την παρουσία της στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, επιδιώκοντας να αξιοποιήσει την ισχυρότερη θέση της ως συμβουλευτική εταιρεία σε άλλες αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Ευρώπη. Είναι μεταξύ των τραπεζών που έχουν “κλέψει” ταλέντα από την Credit Suisse μετά από την εξαγορά από την UBS Group AG που προκάλεσε σωρεία αποχωρήσεων.

Η εταιρεία στα τέλη του περασμένου έτους μετέφερε την έδρα της στην Ασία στο Χονγκ Κονγκ σε νέο γραφείο. Εκτός από τη Βομβάη, η αμερικανική εταιρεία έχει επίσης γραφεία στο Πεκίνο, τη Μελβούρνη, τη Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και το Τόκιο στην περιοχή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Διαβάστε ακόμη: