Ένας Ρώσος ράπερ φέρεται να αυτοκτόνησε αφού πρώτα δήλωσε μέσω βίντεο στους θαυμαστές «Δεν είμαι έτοιμος να σκοτώσω στην Ουκρανία».

Ο Ivan Petunin, 27 ετών, ο οποίος είναι γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Walkie, δήλωσε ότι δεν μπορεί να αντέξει «την αμαρτία και το βάρος του φόνου στην ψυχή του» αφού κλήθηκε να πολεμήσει στον πόλεμο της Ουκρανίας μετά την επιστράτευση του Πούτιν.

Καθώς ο πόλεμος συνεχίζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και τα στρατεύματα των Ρώσων χάνουν έδαφος στο πεδίο της μάχης, ο Πούτιν επιστρατεύει 300.000 επιπλέον στρατιώτες στην πρώτη γραμμή.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες πολλοί Ρώσοι άντρες αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους να αποφύγουν τη στράτευση και να μην πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Πολλοί από αυτούς έχουν φύγει από τη χώρα, κυρίως για χώρες όπως η Τουρκία καθώς οι πτήσεις από τη Ρωσία προς τη συγκεκριμένη χώρα συνεχίζονται κανονικά (μέχρι την απαγόρευση της έκδοσης διαβατηρίων που ακολούθησε) αλλά δυστυχώς υπάρχουν κι άλλοι που αποφεύγουν τη στράτευση με ιδιαίτερα ακραίους τρόπους.

Ένας από αυτούς είναι ο Ivan Petunin. Την Παρασκευή, το σώμα του βρέθηκε σε μια πολυκατοικία στην ρωσική πόλη Κρασνοντάρ, αφού πρώτα ο μουσικός ηχογράφησε ένα τραγικό, αποχαιρετιστήριο βίντεο στο κανάλι του στο Telegram, αναφέρει η Mail Online.

Ο ράπερ Ivan Petunin, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στον ρωσικό στρατό, δήλωσε στους θαυμαστές του: «Αν παρακολουθείτε αυτό το βίντεο, τότε δεν είμαι πια στη ζωή. Δεν μπορώ να αντέξω την αμαρτία του φόνου στην ψυχή μου και δεν θέλω. Δεν είμαι έτοιμος να σκοτώσω για κανέναν σκοπό. Επιλέγω να μείνω για πάντα στην ιστορία, ως άνθρωπος που δεν υποστήριξε αυτό που συνέβαινε στην Ουκρανία».

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι έτοιμος να πάρω τα όπλα και να σκοτώσω το δικό μου είδος».

Ο Ivan Petunin, ο οποίος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, είπε ότι η αυτοκτονία ήταν «ένας τρόπος να εκφράσει την τελευταία του διαμαρτυρία».

Διαβάστε ακόμη: