Σε μία ιστορική αλλαγή προχωρούν τα καταστήματα McDonald’s, τα οποία θέλοντας να ανεβούν στο άρμα της πιο υγιεινής διατροφής, αποφάσισαν να λανσάρουν μια λιγότερο παχυντική εκδοχή του Big Mac.

Έτσι, από τις 2 Φεβρουαρίου σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία θα ξεκινήσει η διαθεση των δημοφιλών και λαχταριστών μπέργκερ με βασικό συστατικό το στήθος κοτόπουλο -αντί του βοδινού κιμά.

Σύμφωνα με την εταιρεία fast-food, η παραπάνω προσθήκη επέρχεται ως συνέπεια ενός μεγάλου αριθμού αιτημάτων από τους πελάτες.

Το «υγιεινό» Big Mac θα περιλαμβάνει δύο στήθη κοτόπουλο, τα οποία θα περιβάλλονται από μια τραγανή κρούστα και θα συνοδεύονται από τυρί, αγγουρι, πίκλες και την ειδική σάλτσα.

Παράλληλα, στα μενού των McDonald’s θα επιτρέψουν τα Double Big Mac, Mozzarella Dippers και McFlurry in Galaxy Chocolate / Galaxy Salted Caramel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμερικανική εταιρεία και παλαιότερα σέρβιρε μπέργκερ με κοτόπουλο. Ωστόσο, για πρώτη φορά, το κοτόπουλο μπαίνει στο πιο δημοφιλές γεύμα της, το Big Mac.