Ποιος να το φανταζόταν ότι θα έφτανε η στιγμή που το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο θα περνούσε τέτοια κρίση! Και όμως!!! Οι δουλειές των κοριτσιών έπιασαν πάτο. Εδώ δεν μπορείς να μιλήσεις! Πόσο μάλλον να αγγίξεις ή να …διεισδύσεις!  Υπό αυτό το πρίσμα η κοινωνική αποστασιοποίηση οδηγεί σε «πτώχευση» τα καλά κορίτσια του μόντελινγκ, των τηλεοπτικών εκπομπών και των ιλουστρασιόν σελίδων των περιοδικών μόδας και κουτσομπολιού!
Πάει η Μύκονος, πάνε τα Louis Vuitton , πάει ο Αστέρας και το Λαγονήσι, πάνε οι ακριβές βίζιτες γενικώς. Διότι εκτός των άλλων επικρατεί και αφραγκία! Δεν είναι μόνο δηλαδή η κοινωνική αποστασιοποίηση. Οι τιμές όπως αντιλαμβάνεστε βρίσκονται στο ναδίρ! Και τα κορίτσια, βιζιτομοντέλες και βιζιτονύφες έχουν αποφασίσει εσχάτως να προβούν προς άγραν πελατών. Δεν έχουν αφήσει λοιπόν γνωστό ή φίλο με τον οποίο να έχουν συνάψει σχέση ή απλή κοινωνική επαφή που να μην του στείλουν το παρακάτω μήνυμα: «Τι κάνεις; Όλα καλά; Ξέρεις, έκανα το τεστ για τον κορωνοιό»!
Με αυτή την απλή αλλά τόσο ουσιαστική πρόταση τα κορίτσια δίνουν το στίγμα! Είναι απόλυτα υγιείς, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, άφραγκες και ψάχνουν πελάτη με το κιάλια τώρα που ήρθαν μάλιστα τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά.