Έντονη αναστάτωση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε λαϊκή αγορά του Ηρακλείου, όταν ένας άνδρας φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μια νεαρή γυναίκα που ψώνιζε σε πάγκο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το creta24.gr, ο άνδρας πλησίασε τη γυναίκα και προέβη σε απρεπείς πράξεις εις βάρος της. Η νεαρή, σοκαρισμένη, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ πολίτες που είδαν το περιστατικό αντέδρασαν άμεσα, συγκρατώντας τον δράστη και ειδοποιώντας την αστυνομία.
Ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος βρισκόταν μαζί της, προσπάθησε να επιτεθεί στον άνδρα, ωστόσο συγκρατήθηκε από παρευρισκόμενους μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο.
Διαβάστε ακόμη:
- Jefferies: Από την Nvidia στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – «Ψήφος εμπιστοσύνης» στη μεταμόρφωση της ελληνικής οικονομίας
- Από τον Πλάτωνα στο ChatGPT: γιατί ξαναζούμε τον «τεχνοηθικό πανικό»
- Τσίπρας: «Σοκ εντιμότητας, δικαιοσύνης, δημοκρατίας» για να αλλάξει η χώρα
- Φοροδιαφυγή POS: Τα νέα κόλπα και τα «χρυσά» τιμολόγια που ξεσκεπάζει η ΑΑΔΕ