Τρία ανήλικα αδέλφια ηλικίας μικρότερα των τριών ετών βρέθηκαν θανάσιμα μαχαιρωμένα σε ένα διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Η μητέρα των παιδιών συνελήφθη, έπειτα από καταδίωξη, ως η μοναδική ύποπτη.

Η γιαγιά των παιδιών ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και βρήκε τα παιδιά νεκρά ενώ η μητέρα είχε τραπεί σε φυγή. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση στις 09:30 το Σάββατο το πρωί (τοπική ώρα) και φτάνοντας στο οικοδομικό τετράγωνο κοντά στη λεωφόρο Ρεσέντα βρήκε τα ανήλικα νεκρά.

Τα παιδιά ήταν ηλικίας 3 ετών, 2 ετών και 6 μηνών. Το LAPD ανακοίνωσε ότι η μητέρα τους, η Λιλιάνα Καρίγιο ηλικίας 30 ετών, λατινοαμερικανικής καταγωγής, συνελήφθη ως η μοναδική ύποπτη για την υπόθεση.

Η μητέρα των παιδιών συνελήφθη 200 χιλιόμετρα από το Λος Άντζελες. Η ίδια χρησιμοποίησε βία για να κλέψει ένα αυτοκίνητο. Ένστολοι την συνέλαβαν τελικά στην ορεινή κοινότητα της Ποντερόσα, στην κομητεία Τουλάρε της Καλιφόρνια.

Οι επιθεωρητές προσπαθούν να διαπιστώσουν τα κίνητρα του εγκλήματος και λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενείς.

«Δεν γνωρίζουμε το παρελθόν της οικογένειας, προσπαθούμε να συνδέσουμε τα κομμάτια του παζλ», δήλωσε ο αξιωματικός Anthony Cato.

«Αυτές είναι στιγμές που κουβαλάμε σε όλη μας την καριέρα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε», δήλωσε ο αξιωματικός Raul Joel.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.