Μια παντρεμένη καθηγήτρια στις ΗΠΑ, η Χέδερ Χέιρ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 ετών επειδή έκανε σεξ 30 φορές με έναν 17χρονο μαθητή.

Μάλιστα, μια από τις συνερεύσεις έγινε ενώ ήταν σε ταξίδι με τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην Ουάσινγκτον.

Πώς γνωρίστηκαν η καθηγήτρια και ο ανήλικος

Η Χέιρ δίδασκε Οικιακη Οικονομία στο λύκειο Bryant στο Αρκάνσας όπου συνάντησε τον ανήλικο. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο 17χρονος J.R. είπε στην αστυνομία ότι συνάντησε την Χέιρ την πρώτη ημέρα της τελευταίας του χρονιάς στο Λύκειο, το φθινόπωρο του 2021.

«Η Χέιρ ξεκίνησε με κατ’ ιδίαν συναντήσεις συμβουλευτικής πριν να του δώσει το τηλέφωνό της και να ξεκινήσουν επαφές μέσω Instagram και Snapchat. Κάποια στιγμή του είπε ότι ονειρευόταν να κάνει σεξ» συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.

Βάσει της δικογραφίας η 33χρονη καθηγήτρια είχε 20 έως 30 σεξουαλικές συνευρέσεις με τον 17χρονο μαθητή το σχολικό έτος 2021-2022 σε διάφορες τοποθεσίες συμπεριλαμβανομένων του σπιτιού της, της σχολικής αίθουσας και του χώρου στάθμευσης του σχολείου.

Η Χέιρ, η οποία δεν δίστασε να κάνει σεξ με τον 17χρονο και κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής τον Απρίλιο του 2022 στην Ουάσινκτον, ομολόγησε την ενοχή της, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο.

Η ίδια, μάλιστα, το 2020 είχε γινει γνωστή στις ΗΠΑ όταν μαθητές της την αποχαιρέτησαν στην εκπομπή Good Morning America, αφού τα μαθήματα ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας.

Διαβάστε ακόμη: