O Νίκολας Μαγκί, ο οποίος είναι φυλακισμένος για αλλοίωση ταυτότητας, παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Κόσιν Γκέζλερ κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης που αφορούσε ναρκωτικά και τον αποκεφάλισε. Στη συνέχεια, κράτησε το κομμένο κεφάλι σε ένα ψυγείο για περίπου δύο χρόνια στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τη σύζυγό του, Χέδερ Στάινς.

Πριν από αυτή την ομολογία, η κατηγορούμενη για απόκρυψη πτώματος ενός άνδρα στο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν ήταν η Στάινς, η σύζυγός του Μαγκί. Τώρα, ο σύζυγός της – που αυτή την στιγμή βρίσκεται φυλακισμένος για μια υπόθεση απάτης – φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που σκότωσε τον άνδρα και έκοψε το κεφάλι του πριν φυλάξει το μέρος του σώματος στο διαμέρισμα του ζευγαριού για περίπου δύο χρόνια.

Ο Νίκολας Μαγκί, 45 ετών, είναι επί του παρόντος υπό κράτηση στο Chesapeake της Βιρτζίνια και για να μιλήσει, οι ανακριτές χρησιμοποίησαν ένα “τσιγάρο”. Ο Μαγκί φέρεται να υποστήριξε στην αστυνομία ότι εμπλέκεται στη δολοφονία του Γκέζλερ, ενός εμπόρου ναρκωτικών ηλικίας 39 ετών, λόγω μιας διαφωνίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται πως τεμάχισε το σώμα του, καθώς το ζευγάρι έπινε από ένα μπουκάλι αλκοόλ ενώ άρπαξε και ναρκωτικά από τις τσέπες του θύματος.

Διαβάστε ακόμη: