Σε εξέλιξη είναι το εκλογικό θρίλερ στην Τζόρτζια, που θα κρίνει αν ο έλεγχος της Γερουσίας θα περάσει στους Δημοκρατικούς ή στους Ρεπουμπλικάνους.

Αν οι δύο υποψήφιοι των Δημοκρατικών, ο Τζον Όσοφ και ο Ράφαελ Γουόρνοκ, κερδίσουν τους απερχόμενους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές Ντέιβιντ Περντιού και Κέλι Λέφλερ, η θα περάσει στον έλεγχο των Δημοκρατικών.

Με αυτό τον τρόπο, όταν ο Τζο Μπάιντεν βρεθεί στον Λευκό Οίκο, θα μπορεί να βασίζεται στο ελεγχόμενο πλήρως από τους Δημοκρατικούς Κογκρέσο για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος Ράφαελ Γουόρνοκ κέρδισε τις επαναληπτικές εκλογές για μία έδρα στη Γερουσία των ΗΠΑ απέναντι στη Ρεπουμπλικάνα νυν γερουσιάστρια Κέλι Λέφλερ, σύμφωνα με τις προβολές της εταιρίας Edison Reserch, αλλά ποιο κόμμα θα ελέγχει το Σώμα παραμένει μετέωρο καθώς μια δεύτερη αναμέτρηση δεν έχει κριθεί ακόμη.

Ο Γουόρνοκ, νίκησε τη Ρεπουμπλικάνα γερουσιάστρια Κέλι Λέφλερ σε μία από τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις στην Τζόρτζια, ανέφερε η Edison. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν έχει ακόμη κριθεί στην αναμέτρηση για τη δεύτερη έδρα της νότιας αμερικανικής πολιτείας στη Γερουσία ανάμεσα στον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζον Όσοφ και τον Ρεπουμπλικανό νυν γερουσιαστή Ντέιβιντ Περντιού.