Το βίντεο από τις κάμερες που φορούσαν στις στολές τους οι αστυνομικοί, οι οποίοι στις 23 Δεκεμβρίου μπήκαν σε διαμέρισμα στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση ομηρίας μιας γυναίκας από τον 30χρονο γιο της, έδωσε στη δημοσιότητα το NYPD.

Στο βίντεο φαίνεται ο 30χρονος Μάικλ Ντότελ να κρατάει από το λαιμό τη μητέρα του και να απειλεί να τη σκοτώσει με μαχαίρι και με τη λαβή που είχε εφαρμόσει.

ΗΠΑ: «Πυροβολήστε με, πυροβολήστε με» φώναζε στους αστυνομικούς ο 30χρονος

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ένστολοι άνοιξαν πυρ καθώς έβλεπαν ότι το θύμα έχανε τις αισθήσεις του, με τον αστυνόμο Μοργκές να εξουδετερώνει με μια σφαίρα τον δράστη, ο οποίος κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Στο βίντεο ακούγεται ο 30χρονος να φωνάζει προς τους αστυνομικούς «πυροβολήστε με, πυροβολήστε με» με τον Μοργκές να τον ρωτάει πού είναι το μαχαίρι καλώντας τον να το πετάξει.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ σε βάρος του είχαν σχηματιστεί στο παρελθόν τρεις δικογραφίες που ήταν ακόμα ανοιχτές.

Διαβάστε ακόμη: