Έκλεισε η Ιονία Οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο ύψος των Αγίων Αναργύρων Άρτας, καθώς φορτηγό ανετράπη και τυλίχθηκε στης φλόγες.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε οδηγό και συνοδηγό που τραυματίστηκαν ελαφρά κατά την ανατροπή του οχήματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Δείτε βίντεο:

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους με την βοήθεια ανδρών της τροχαίας που διευκολύνει τους οδηγούς, μέχρι η Πυροσβεστική να απομακρύνει το όχημα από το σημείο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο 139.5ο χλμ στον κλάδο προς Ιωάννινα, ισχύει εκτροπή κυκλοφορίας αμφίπλευρα από Ημικόμβο Η/Κ Κομποτίου έως Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Άρτας.

Οι οδηγοί στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο εξέρχονται από τον Α/Κ Άρτας και εισέρχονται ξανά στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Αμφιλοχίας. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Ιωάννινα εξέρχονται από Η/Κ Κομποτίου και εισέρχονται ξανά στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Άρτας.

Επιπλέον ισχύει παύση είσπραξης κομίστρων στον πλευρικό σταθμό διοδίων Άρτας και μειωμένα κόμιστρα στον μετωπικό σταθμό διοδίων Άρτας.

Διαβάστε ακόμη: