Κατά την προσαγωγή των 6 από τους 8 συλληφθέντες επικράτησε ένταση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για οπαδική βία καθώς παραβρισκόμενοι προπηλάκισαν τους νεαρούς.

Το περιστατικό με την οπαδική βία σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα προπηλάκισαν και επιτέθηκαν στους συλληφθέντες πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους καθώς η αστυνομική παρουσία δεν ήταν ισχυρή.

Οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα, όπως, «δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί».

Από τη συμπλοκή δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 30χρονος, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Και οι 8 συλληφθέντες κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ οι 4 από αυτούς κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Οι οπαδοί του ΠΑΣ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων όπου βρίσκονται και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ιωάννινα: Οπαδική συμπλοκή με καδρόνια – Τρομακτικό βίντεο με τέσσερις τραυματίες

Διαβάστε περισσότερα