Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για τον ευρωπαϊκό έλεγχο που έγινε σε influencers, στο πλαίσιο του οποίου εξετάζονται και 20 Έλληνες, για τις εμπορικές τους δραστηριότητες στα social media.

Η instagrammer όπς φάνηκε δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω, απαντώντας με ερώτηση στη ρεπόρτερ. «Παραπλάνηση γιατί; Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς; Παραπλανούμε για ποιον λόγο;» της είπε.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη, που διατηρεί έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο ελληνικό Instagram, απάντησε για το πώς γίνονται από τη δική της την πλευρά, οι εμπορικές δραστηριότητες και οι διαφημίσεις στην πλατφόρμα.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Οι εμπορικές δραστηριότητες τιμολογούνται, φορολογούνται, δεν καταλαβαίνω τώρα το κομμάτι της παραπλάνησης, αλλά με πιάνεις και αδιάβαστη, δεν ενημερώθηκα για όλο αυτό, δεν ξέρω».

Τέλος, η Ιωάννα Τούνη κλήθηκε να απαντήσει και στο αν θα έχει κάποιο ρόλο στο νέο ριάλιτι παρουσιαστών TV Queen, όπου και ανέφερε ότι: «Υπήρξε κάποια πρόταση, δεν ξέρω παιδιά, ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος με το μωρό, θα δούμε».

H Iωάννα Τούνη δέχτηκε πρόταση να πάει ως καθηγήτρια στο ριάλιτι που «θα αναδείξει τη νέα σταρ της ελληνικής τηλεόρασης»

Διαβάστε ακόμη: