Περισσότερες από 1.400 πτήσεις ακυρώθηκαν σήμερα (01/02) στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς παγετός πλήττει πολιτείες από το Τέξας έως τη Δυτική Βιρτζίνια. Συνολικά, 1.467 πτήσεις από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες ακυρώθηκαν, ενώ, 527 πτήσεις είχαν καθυστερήσει έως τις 06:45 το πρωί (ανατολική ζώνη ώρας Ηνωμένων Πολιτειών), σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.

Η αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) προειδοποίησε τους ταξιδιώτες να περιμένουν συνθήκες χιονιού σε ορισμένες περιοχές, όπως το Ντάλας, το Φορτ Γουόρθ και το Μέμφις, οι οποίες θα μπορούσαν να καθυστερήσουν ορισμένες πτήσεις.

«Η εν εξελίξει χειμερινή καταιγίδα θα συνεχίσει να προκαλεί επικίνδυνες επιπτώσεις στο Βόρειο και το Κεντρικό Τέξας, τουλάχιστον μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης (02/02)», ανέφερε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στις προβλέψεις για την περιοχή Ντάλας – Φορτ Γουόρθ και Τέξας. Συνολικά ακυρώθηκαν, επί του παρόντος, 487 πτήσεις της Southwest Airlines και 480 πτήσεις της American Airlines, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη: