Τραγικό τέλος βρήκε ένας 71χρονος στη Βραζιλία, ο οποίος κυριολεκτικά έσκαψε τον λάκκο του. Ο άτυχος άνδρας είχε σκάψει μια τρύπα ύψους 40 μέτρων στην κουζίνα του, καθώς πίστευε ότι ήταν θαμμένος θησαυρός.

Την ώρα που έκανε κάποιες εργασίες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα στην τρύπα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του με αυτό τον φρικτό τρόπο.

Σύμφωνα με τους γείτονες, είχε γίνει εμμονή στον 71χρονο ότι κάτω από την κουζίνα του υπήρχε χρυσάφι, με αποτέλεσμα τον τελευταίο χρόνο να αφιερώσει τον χρόνο του σκάβoντας. Μάλιστα, είχε προσλάβει εργάτες για να τον βοηθήσουν.

Ένας γείτονας ισχυρίστηκε ότι ο 71χρονος είχε δεχθεί επίσκεψη από πνεύμα στον ύπνο του, που του αποκάλυψε ότι κάτω από την κουζίνα του υπήρχε ένας κρυμμένος θησαυρός.

Παρά τις προειδοποιήσεις των γειτόνων του για την επικινδυνότητα των εργασιών, ο ηλικιωμένος τους αγνοούσε και συνέχιζε απτόητος να σκάβει την τρύπα.

Την ώρα του ατυχήματος ήταν μαζί και ένας φίλος του που τον βοηθούσε. Όταν έφτασε η πυροσβεστική ήταν πια αργά. Ο 71χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα σε όλο του το σώμα.