Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα την Κωνσταντίνα Καρατζιώτη -ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στο Γκάζι -η οποία μίλησε στο Mega είπε ότι η μητέρα ετοίμαζε το κοριτσάκι και το έβαφε και πρόσθεσε πως την πήγαινε στα εξωτερικά ραντεβού.

«Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού», ανέφερε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής. Να σημειωθεί ότι μία από τις εργαζόμενες στον οίκο ανοχής αναγνώρισε τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο ως πελάτη.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον Alpha υπάρχουν μαρτυρίες από τη γειτονιά που αναφέρουν ότι η μητέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο συναντούσε άγνωστους άνδρες στην περιοχή, έχοντας μαζί της το παιδί. Στη συνέχειατο κοριτσάκι έφευγε μαζί τους για λίγη ώρα και μετά επέστρεφε.

Ο 53χρονος από την πλευρά του, επίσης, αναφέρει ότι η μητέρα δεν ήταν αμέτοχη σε όλο αυτό.

Σύμφωνα επίσης με τα όσα αποκαλύπτονται, η μητέρα της 12χρονης είχε κάνει συζητήσεις και με τη σύζυγο του 53χρονου στην οποία έλεγε ότι πρέπει να πάει στην αστυνομία διαφορετικά θα πάει η θεία της μικρής να κάνει καταγγελία.

Διαβάστε ακόμη: