Μια γυναίκα από τον Καναδά που ισχυρίζεται ότι είναι πρώην υπάλληλος της Airbnb ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με διάφορα ευτράπελα που βίωσε.

Η Kendall Marie, η οποία είναι γνωστή στο TikTok με το όνομα @msmysteryjones, αποκάλυψε ότι ένας από τους οικοδεσπότες της Airbnb τάιζε στους καλεσμένους τους μακαρόνια μπολονέζ με σκυλοτροφή για να τους καλωσορίσει στο σπίτι του.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι πελάτες έκαναν ένα παράπονο στην Kendall. Ισχυρίστηκαν ότι ο οικοδεσπότης του Airbnb ζούσε στην ίδια στέγη με αυτούς, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν αναφερόταν πουθενά στην καταχώρηση. Η Kendall είπε στον οικοδεσπότη της Airbnb να αλλάξει την καταχώριση διαφορετικά θα έπρεπε να αντιμετωπίσει κυρώσεις. Σημείωσε επίσης, ότι οι καλεσμένοι ήταν συγκαταβατικοί με όλα αυτά.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα. Υπήρχε και κάτι πολύ χειρότερο. Η Kendall αποκάλυψε ότι οι καλεσμένοι της είπαν πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους είχε μαγειρέψει μακαρόνια για να τους καλωσορίσει. Μόνο που είχαν μια περίεργη γεύση, κάτι που τους προβλημάτισε και τους έκανε να ψάξουν τον κάδο απορριμμάτων του.

«Δεν βρήκαμε κονσέρβα μοσχαρίσιου κιμά ή κάποιου άλλου είδους κρέατος», είπαν οι καλεσμένοι στην Kendall. «Βρήκαμε ένα άδειο κουτάκι σκυλοτροφής», της είπαν με την υπάλληλο να μένει άναυδη. Το βίντεο της Kendall έγινε γρήγορα viral, τα σχόλια να παίρνουν… φωτιά και λίγο αργότερα να εξαφανίζεται.