Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόσα χρόνια έκλεβε την παράσταση με αυτά που έκανε εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά και στην εξωγηπεδική του ζωή και ιδιαίτερα με τις κατά καιρούς δηλώσεις του. Ο «Ίμπρα» έδωσε μια ακόμα επική και απολαυστική συνέντευξη στον Piers Morgan προκαλώντας πάλι αίσθηση! Ο Σουηδός σούπερ σταρ με δηλώσεις του αναφέρθηκε…. στο πως είναι η αίσθηση του γκολ και χάρισε μια ακόμα επική στιγμή.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην απώλεια του Μίνο Ραϊόλα και στην επαφή που είχε με την Άρσεναλ, η οποία και του είχε κάνει αρκετές φορές κρούση για να τον αποκτήσει.

«Το σεξ είναι καλύτερο, όποιος σκέφτεται διαφορετικά έχει πρόβλημα με το σεξ. Πρέπει να πάρει βοήθεια. Θες να παίξεις με τη φωτιά; Θα είμαι η φωτιά σου. Αλλά θα καείς. Όταν λέω ότι είμαι ο Θεός, νομίζεις ότι κάνω πλάκα ή όχι; Δεν αστειεύομαι», είπε ο Ζλάταν.

Ο Ιμπραΐμοβιτς θυμήθηκε τον πρώην ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έφυγε από την ζωή πέρυσι: «Ήταν μεγάλη απώλεια, δεν ήταν μόνο ατζέντης για μένα, ήταν τα πάντα. Μου λείπει ακόμα, μας λείπει σε όλους».

Τέλος, ο Ιμπραΐμοβιτς ρωτήθηκε για κάτι που έκανε λάθος στην καριέρα του.

«Δεν πήγα στην Άρσεναλ. Δεν κάνω δοκιμές. Όχι όχι, δεν καταλαβαίνεις, δεν κάνω δοκιμές. Είμαι ο καλύτερος από όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουηδός σταρ.

Διαβάστε ακόμη: