Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που επέστρεψε πριν λίγο διάστημα στη Μίλαν και βρίσκεται πλέον στο πλευρό του γκρουπ Red Bird που έχει στην κατοχή του τους «ροσονέρι» με τον ρόλο ανώτατου συμβούλου, έχει πιάσει δουλειά και προσαρμόζεται στα νέα του καθήκοντα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πάντως υπάρχει και μια ενέργεια που δεν αρέσει καθόλου στον Στέφανο Πιόλι, τον πρώην προπονητή του και τελευταίο στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Ζλάταν γνωρίζει όσο λίγοι το εσωτερικό της Μίλαν και στόχος του είναι να καταφέρει να βελτιώσει το υπάρχον κλίμα το οποίο δεν είναι και το καλύτερο, με το μέλλον μάλιστα του προπονητή της ομάδας, Στέφανο Πιόλι μόνο βέβαιο να μην μοιάζει.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της «La Repubblica», ο Ιμπραΐμοβιτς θεωρεί πως η αλλαγή προπονητή θα βελτιώσει την εικόνα της Μίλαν. Ο κύκλος του Πιόλι φαίνεται να έχει κλείσει πια, μολονότι ο Ιταλός τεχνικός επανάφερε τους Μιλανέζους στην κορυφή της Ιταλίας το 2022 και στους ομίλους του Champions League.

Ο Ζλάταν επιθυμεί τον Αντόνιο Κόντε στους «ροσονέρι» και μάλιστα πιέζει τη διοίκηση για να τον φέρει. Ο Κόντε είναι από τους καλύτερους Ιταλούς προπονητές της σύγχρονης ιστορίας με πέρασμα μεταξύ άλλων από Γιουβέντους και Ίντερ.

Διαβάστε ακόμη: