Το «I Wanna Be Your Slave» από τους νικητές της Eurovision για το 2021, Maneskin, έχει video clip, το οποίο μέσα σε λιγότερο από μια ημέρα, έχει κοντά στα 6 εκατομμύρια views.

Από την ημέρα που επικράτησαν στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ, οι Ιταλοί ροκάδες βρίσκουν τρόπους να είναι στη μουσική επικαιρότητα.

Με ψηλοτάκουνα, ζαρτιέρες και γυναικεία εσώρουχα ο frontman των Maneskin

Κυκλοφόρησαν λοιπόν, ένα βίντεο κλιπ για ένα τραγούδι, πάντοτε ροκ αλλά σε πιο γκρουβ ρυθμούς, και με αγγλικό στίχο, με τίτλο «I Wana Be Your Slave», το οποίο σε ελάχιστες ώρες από τη δημοσίευσή του στο YouTube αγαπήθηκε και μπήκε στα trends της πλατφόρμας.

Οι Maneskin πρωταγωνιστούν άπαντες στο νέο κλιπ, με τον frontman να κλέβει φυσικά τις εντυπώσεις. Στα πρώτα κοντινά πλάνα, κάποιος φαίνεται να του φοράει κάπως άτσαλα ένα κραγιόν, ενώ σε επόμενες εικόνες εμφανίζεται με ψηλοτάκουνα, ζαρτιέρες και γυναικεία εσώρουχα.

Το hashtag «#IWBYSvideo», από τα αρχικά του τίτλου του τραγουδιού των Maneskin, βρέθηκε στην πρώτη θέση των trends από την ώρα που το κλιπ κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Σαρωτικοί οι Maneskin, από την ημέρα που συστήθηκαν στο ευρύ κοινό

Θυμίζουμε πως οι Maneskin ήταν από την αρχή στα φαβορί του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού με το μεγαλύτερο μουσικό θέαμα σε ζωντανή μετάδοση, παγκοσμίως, σύμφωνα με τους διοργανωτές του, να προσελκύει 183 εκατομμύρια τηλεθεατές, με τους νέους να δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στη βραδιά του τελικού.

Το ποσοστό της τηλεθέασης στις 36 χώρες, όπου προβλήθηκε ο τελικός της 22ας Μαΐου στο Ρότερνταμ, στον οποίο νίκησε το ιταλικό συγκρότημα Maneskin, ανήλθε σε 40,5%, ήτοι 4% περισσότερο σε σύγκριση με τον προηγούμενο διαγωνισμό του 2019, όπως ανέφερε σε δελτίο Τύπου η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης, που οργανώνει την εκδήλωση.

Μεταξύ των νέων, ηλικίας 15-24 ετών, το ποσοστό τηλεθέασης αυξήθηκε κατά 7%, στο 52,8%. Το κανάλι YouΤube του διαγωνισμού κατέγραψε 50,6 εκατομμύρια μοναδικούς θεατές σε 234 χώρες, εκ των οποίων το 71% ηλικίας 18-34 ετών.