Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο σόου της Vetements στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έκανε η Τζίτζι Χαντίντ, θυμίζοντας λίγο την Κιμ Καρντάσιαν.

Η εκδήλωση ήταν ένα από τα πιο διάσημα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, φιλοξενώντας μερικές από τις κορυφαίες διασημότητες του κόσμου που απόλαυσαν κάποιες από τις νέες προτάσεις του brand.To μικροσκοπικό φόρεμα της Τζίτζι Χαντίντ φτιαγμένο από ταινία περιτυλίγματος
Μία όμως εμφάνιση στην πασαρέλα που ξεχώρισε ήταν αυτή της Τζίτζι Χαντίντ, η οποία περπάτησε φορώντας ένα πολύ ιδιαίτερο ρούχο: ένα φόρεμα φτιαγμένο από κίτρινη ταινία περιτυλίγματος της DHL. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ασορτί γόβες, οι οποίες επίσης είχαν ντυθεί εξ ολοκλήρου από ταινία DHL.

Τα σχόλια βέβαια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ιδιαίτερο φόρεμα της Τζίτζι Χαντίντ ήταν πολλά, με αρκετούς να αστειεύονται. «Το παρέδωσε» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Η FedEx (αντίπαλη εταιρεία της DHL) έχει 24 ώρες για να απαντήσει».

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν ντύθηκε με ταινία Balenciaga

 


Δεν είναι πάντως το μοναδικό μοντέλο που φοράει φόρεμα από ταινία περιτυλίγματος. Το 2022, η Κιμ Καρντάσιαν είχε γίνει viral για την εμφάνισή της στη φθινοπωρινή παρουσίαση του οίκου Balenciaga, καθώς φρόντισε να δείξει πόσο λατρεύει αυτό το brand φορώντας μία ολόσωμη φόρμα που αποτελούνταν από ταινία περιτυλίγματος με το λογότυπο του οίκου μόδας.

Τη φόρμα, που διέγραφε τις χυμώδεις καμπύλες της, συνδύασε με τσάντα και παπούτσια με την ίδια ταινία.

Διαβάστε ακόμη: