Με αφορμή την αποκάλυψη του Radar ότι οι εφοπλιστές – εργολάβοι Μπακοκαυμενάκηδες έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στην συνεταιριστική τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας – Σερρών, σας ενημερώνουμε σχετικά:
1) Για να ξέρετε, όταν μιλάμε για Μπακοκαυμενάκηδες, θα πρέπει για την ακρίβεια του ρεπορτάζ να συμπληρώνουμε και τον Αλ. Εξάρχου! Οι πληροφορίες μου – που δεν διαψεύδονται – λένε πως ο επιτυχημένος δικηγόρος – μάνατζερ, που την ώρα τούτη έχει πάρει στους ώμους του την Ιντρακάτ, είναι μέσα σε όλα τα επικείμενα ντηλ των Αρκάδων εφοπλιστών και όλες τις δουλειές που βρίσκονται σε εξέλιξη, με ποσοστό 20%!!! Σε απλά λόγια η μετοχική κατανομή σε όλες τις μπίζνες των τριών ανδρών διαμορφώνεται σε 40% ο Μπάκος, 40% ο Καυμενάκης, 20% ο Εξάρχου!

2) Όσον αφορά την υπόθεση της Συνεταιριστικής τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχήμα Μπακοκαυμενάκηδων- Εξάρχου και Orasis fund του Τζώρτζ Έλιοτ, πραγματοποιούν ήδη την ώρα τούτη Due diligence προκειμένου να πιστοποιηθούν στην πράξη τα οικονομικά μεγέθη που προφορικά έχουν παρατεθεί, αλλά και να καταδειχθεί η πραγματική οικονομική κατάσταση της τράπεζας και τα πιθανά ανοίγματα της.

3) Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος έχει παρέμβει στην Κεντρικής Μακεδονίας – Σερρών, όπου εξανάγκασε τον πρώην πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Χατζηγεωργίου (βουλευτή με το Ποτάμι παλαιότερα) και έχει στείλει την υπόθεση στην Αρχή για το ξέπλυμα, με αφορμή περίεργα εμβάσματα από χώρες των Βαλκανίων και ειδικότερα Ρουμανία και Βουλγαρία! Καθώς επίσης και μετά από καταγγελίες, επώνυμες και ανώνυμες, για χρηματοδοτήσεις φωτοβολταϊκών και άλλων ενεργειακών πάρκων, με υπερτιμολογήσεις και χωρίς να έχουν καταβάλει οι «επενδυτές» ίδια συμμετοχή!

4) Την ίδια ώρα απόλυτα ηλεγμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ανεξάρτητη Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, έχει φτάσει νέα – ανώνυμη αυτή τη φορά- καταγγελία σχετικά με τα έργα και τις ημέρες της εν λόγω Συνεταιριστικής τράπεζας, με πλούσια στοιχεία και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες όσον αφορά χρηματοδοτήσεις, σχέσεις με Βαλκάνια, περίεργους και «υπόπτους» επιχειρηματίες και άλλα πολλά, που εξετάζουν εξονυχιστικά οι Αρχές!

5) Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές με πλήρη γνώση της υπόθεσης, ο κλοιός στενεύει, απαιτούνται κεφάλαια για να μπουν στα ταμεία της Συνεταιριστικής τράπεζας και μάλιστα άμεσα. Αξιόπιστες πηγές κάνουν λόγο για deadline μέχρι το τέλος του μήνα…