Μου λένε ότι, ένας κακός χαμός έλαβε χώρα στο ευρύτερο πρωθυπουργικό περιβάλλον, με αφορμή τις εκλογές στα Χανιά και την σκληρή πολιτική αντιπαράθεση όσον αφορά το ποια θα εκλεγεί πρώτη σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ των δύο ισχυρών κυριών του νομού, της Ντόρας Μπακογιάννη και της Σέβης Βολουδάκη, συζύγου του εκλιπόντος βουλευτή!

Οι πληροφορίες, από πηγές εκ των έσω που γνωρίζουν από πρώτο χέρι πρόσωπα και πράγματα, κάνουν λόγο για μια σκληρή σύγκρουση στα ενδότερα του περιβάλλοντος του αρχηγού της ΝΔ, όπου οι φραστικές καταγγελίες για ίντριγκες και συνωμοσίες έδωσαν και πήραν!

Και τούτο διότι οι φημολογούμενες προσωπικές σχέσεις μεταξύ της Σέβης Βολουδάκη και προσώπου κοντά στον πρωθυπουργό «ποινικοποιήθηκαν» και αποδόθηκαν ως μέρος ενός σχεδίου αποδόμησης της Ντόρας Μπακογιάννη χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να ισχύει ή να έχει βάση, όπως διαβεβαιώνουν υψηλά ιστάμενες πηγές!

Σε απλά λόγια από το στενό περιβάλλον της κυρίας Μπακογιάννη υπήρξαν αιχμές ότι επιδιωκόταν από κάποιους κύκλους η απώλεια της πρωτιάς στα Χανιά, γεγονός που αποσκοπούσε να «κοντύνει» την Ντόρα!

Όπως είναι λογικό, εκ των πραγμάτων, μια πολιτική αντιπαράθεση για την πρωτιά στα Χανιά, προκάλεσε – άνευ λόγου- ενδοοικογενειακή ψυχρότητα!

Και μάλιστα οι ίδιες πηγές λένε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προφανώς ενοχλημένος από την συνωμοσιολογία, έχει κόψει εδώ και 15 μέρες ακόμη και την «καλημέρα» σε «παράγοντες» των Χανίων που φέρονται να αναμείχθηκαν στην ευφάνταστη αυτή σεναριολογία – συνωμοσιολογία που ούτε αφορά, ούτε αγγίζει τον πρωθυπουργό!

Διαβάστε περισσότερα