Η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφθηκε την Ακρόπολη και το αρχαιολογικό μουσείο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, αναρτώντας πλήθος φωτογραφιών στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με ένα σύντομο κείμενο από τις εντυπώσεις της.

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μία απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Αποτελεί ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς μας πίσω στο χρόνο σε μία εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας», έγραψε η 42άχρονη επιχειρηματίας, που ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, τον επενδυτή και εκδότη, Τζάρεντ Κούσνερ.

«Καθώς στεκόμουν στην κορυφή αυτής της αρχαίας Ακρόπολης, περιτριγυρισμένη από εμβληματικά κτίρια όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένοιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης εφευρετικότητας. Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», καταλήγει στην ανάρτησή της, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε ακόμη: