Πληροφορίες για μια «στημένη» δουλειά του Δημοσίου, ύψους άνω των 80 εκατ. ευρώ, που πάει να «χαλάσει», πιάνουν οι κεραίες της στήλης!

Οι κακές γλώσσες λένε πως στην προκήρυξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού του Δημοσίου, από φορέα που υπάγεται σε υψηλού επιπέδου υπουργείο, έπεσε πολύ …κοπτοραπτική!

Κομμένη και ραμμένη, με το …υποδεκάμετρο, στα μέτρα του νέου προνομιακού παίκτη, του δήθεν καλού παιδιού, που διαχρονικά είναι μέσα σε όλα, μαζί με όλους, εχθρούς και φίλους, μόνιμα κερδισμένος!

Πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, λένε πως ο διαγωνισμός ήταν …φωτογραφικός και η δουλειά στημένη!

Έλα όμως που από το πουθενά εμφανίστηκε άλλος παίκτης, που παρασκηνιακά πατρονάρεται από προβεβλημένο υπουργό- γνωστό νταραβεριτζή!

Και ξαφνικά πάει να …χαλάσει τη σούπα! Η σίγουρη δουλειά, αίφνης μεταβλήθηκε σε διεκδικούμενη, καθώς υπήρχε τελικά και άλλος, πλην του προνομιακού, ο οποίος πληρούσε τις φωτογραφικές προδιαγραφές!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Και τώρα τι γίνεται, θα μου πείτε;

Τώρα τρέχουν, ψάχνοντας προσκόμματα, να πετάξουν τον …εισβολέα από τον διαγωνισμό! Να τον θέσουν εκτός, να επινοήσουν ζητήματα συμμετοχής!

Γιατί αν η δουλειά φτάσει στο τελικό στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας μέσω ηλεκτρονικών προσφορών, εν είδει πλειστηριασμού, το «καλό παιδί» που έχει στήσει καρτέλ μαζί με κάτι άλλα «καλά παιδιά», θα την χάσει τη δουλειά…

Οπότε, όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν πέσει πάνω στις προδιαγραφές, μη τυχόν και καταφέρουν να πετάξουν τον δεύτερο παίκτη εκτός διαγωνισμού…