Στην 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, η Rolex μας άφησε να ρίξουμε μία πρώτη ματιά σε ένα νέο μοντέλο Day-Date 40 χιλιοστών από χρυσό Everose 18 καρατίων.

Το νέο μοντέλο του ελβετικού οίκου έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που μετέδωσε η Rolex πριν από την επίσημη τελετή απονομής, το οποίο χρησίμευσε για να τονίσει την συνεχή παρουσία της μάρκας στον κινηματογράφο.

Το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο με τίτλο “Every hero needs an ally”, περιείχε σκηνές από κινηματογραφικούς ήρωες που φόρεσαν στον καρπό τους μοντέλα της Rolex, με την μάρκα να αναφέρει πως στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που επανεφεύρουν συνεχώς τον κινηματογράφο.

 

 

Ως συνεργάτης της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών, η Rolex φιλοξένησε ξανά το Greenroom στα Βραβεία Όσκαρ. Πρόκειται για τον χώρο που ανέκαθεν προοριζόταν ως σημείο συγκέντρωσης των υποψηφίων και παρουσιαστών πριν ανέβουν στη σκηνή, ο οποίος επαναπροσδιορίζεται κάθε χρόνο με ένα πρωτότυπο concept από τον πολυτελή οίκο.

Το νέο Rolex Day-Date 40 από χρυσό Everose είναι εξοπλισμένο με ένα εντυπωσιακό γκρι καντράν, το οποίο είναι διακοσμημένο με λατινικούς αριθμούς ως ενδείξεις της ώρας και τα αντίστοιχα παραθυράκια μέρας και ημερομηνίας. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές, την τιμή και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του ρολογιού δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Διαβάστε ακόμη: