Μια νεαρή γυναίκα μπήκε σε ιστότοπο για να βρει sugar daddy, ώστε να ξεπεράσει τα ζητήματα ψυχικής υγείας της και τελικά ερωτεύτηκε τον μεγαλύτερο άντρα και πλέον είναι σε σχέση τεσσάρων ετών.

Η 24χρονη Scarlett είχε «πιάσει πάτο και έψαχνε να κάνει κάτι στη ζωή της», όπως και ο 56χρονος Scott μετά από τρία διαζύγια και παιδιά που είναι μεγαλύτερα από την τωρινή σύντροφό του, αναφέρει η New York Post.

Έτσι, γνωρίστηκαν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα το 2019 και σε πρώτη φάση έκαναν παρέα, με το θέμα των χρημάτων να μην είναι ζήτημα για κανέναν τους. Μετά από ένα χρόνο ήρθαν κοντά και τελικά έκαναν σχέση, με την φλόγα του πάθους να καίει μέχρι και σήμερα.

«Από τότε που είμαστε μαζί, έχει αλλάξει τελείως η ζωή μας, είπε η Scarlett, με τον Scott να προσθέτει πως «βοηθάμε ο ένας τον άλλον και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο ωραία στη ζωή μου».

Το ζευγάρι με τα 32 χρόνια διαφοράς ηλικίας σχεδιάζει το κοινό του μέλλον και αντιμετωπίζει με χιούμορ τις αρνητικές αντιδράσεις, ειδικά όταν τους μπερδεύουν για «πατέρα με κόρη». «Η ηλικία είναι ένας αριθμός», λένε και οι δύο για τη σχέση τους.

@agegap5ever Thank you all for following us on our journey, it’s like a blessing from God having you watch over us 🙏 TIME to pay it forward and make the world a better place! ❤️🙏 #spreadlove ♬ Get You The Moon (feat. Snøw) – Kina

@agegap5ever Please give hubby a follow ❤️ @Scott Williams725 ♬ original sound – sp33dsongsx

@agegap5ever Replying to @phoenixroselee ♬ original sound – Scarlet24Scott56

@agegap5ever #duet with @agegap5everr ♬ Right Back Where We Started From – boomerb_tv

@agegap5ever❤️♬ My Life Would Suck Without You – Kelly Clarkson

Τι είναι ο sugar daddy

Ο όρος sugar daddy περιγράφει ένα άτομο που είναι μεγάλο σε ηλικία και… φτασμένο επαγγελματικά.

Έχει δηλαδή εξασφαλίσει κάτι παραπάνω από την οικονομική ανεξαρτησία, την οικονομική άνεση να ζει αλλά και να είναι σε θέση να προσφέρει μία πλουσιοπάροχη ζωή με όλες τις ανέσεις. Αυτή την οικονομική άνεσή του τη διοχετεύει σε άλλα νεότερα άτομα.

Συνοπτικά, το λεξικό του Cambridge αναφέρει πως sugar daddy είναι «ένας πλούσιος και συνήθως μεγαλύτερος άνδρας που αγοράζει δώρα ή δίνει χρήματα σε ένα νεότερο άτομο, ιδίως σε μια γυναίκα, συνήθως για να περάσει χρόνο μαζί του και να έχει σεξουαλική σχέση μαζί του».

Το έτερο μέρος ονομάζεται sugar baby που αποζητά οικονομική υποστήριξη και άνεση μέσα από μια σχέση με έναν sugar daddy.

Διαβάστε ακόμη: