Δεν χωρεί αμφιβολία ότι το κυκλοφοριακό αποτελεί ένα από τα μείζονος σημασίας ζητήματα της πρωτεύουσας και του Αθηναίου πολίτη!

Η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας έχει γίνει εφιαλτική, οι οδικές αρτηρίες μονίμως μποτιλιαρισμένες, το να κατέβεις στο κέντρο της πόλης ισοδυναμεί με μαρτύριο!

Βλέπετε, εκτός από όλα τα άλλα, βιώνουμε και τις συνέπειες του Μεγάλου Περίπατου! Ενός πειραματισμού του Δήμου της Αθήνας πάνω στα κεφάλια μας!

Τα σαΐνια και οι φωστήρες συγκοινωνιολόγοι του Δήμου Αθηναίων, όχι μόνο απέτυχαν οικτρά στο σχέδιο μετατροπής της Πανεπιστημίου σε πεζόδρομο του Μαϊάμι, με εξωτικούς φοίνικες (που δεν συνάδουν με το αστικό αθηναϊκό περιβάλλον) και μεταλλικά παγκάκια που το καλοκαίρι δεν μπορείς να κάτσεις λόγω υψηλών θερμοκρασιών!

Όχι μόνο προκάλεσαν κυκλοφοριακή ασφυξία, μολονότι η κίνηση ήταν περιορισμένη λόγω πανδημίας κορωνοιού, αλλά δεν μπόρεσαν να προβλέψουν τις εξελίξεις μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και τη χρησιμοποίηση (λόγω κοινωνικής αποστασιοποίησης) των αυτοκινήτων του καθενός, αποφεύγοντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Σήμερα, αφού προκάλεσαν κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας, αφού πειραματίστηκαν με την πιο ουσιαστική οδική αρτηρία, αφού δαπάνησαν εκατομμύρια για αναθέσεις προμηθειών, μελετών και έργων, έρχονται να μας πουν ότι απέτυχαν και ότι πάλι η δύστυχη Πανεπιστημίου θα ξαναγίνει εστία πειραμάτων που τα πλήρωσε και τα πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης!

Δυστυχώς, η κατάσταση εκτραχύνεται! Αντί ο Δήμος Αθηναίων να πάει να ξεβρωμίσει καμμία γειτονιά στην Αχαρνών ή στα Πατήσια, παίζει παιχνίδια εις βάρος των πολιτών στην Πανεπιστημίου και στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας!

Τη μία με τους φοίνικες, τις ζαρντινιέρες, τα μεταλλικά παγκάκια και τη βαμμένη (φτηνοδουλειά) άσφαλτο και την άλλη με τα πλατάνια, τα φαρδιά πεζοδρόμια και την επέκταση με μάρμαρα!

Και, δυστυχώς, έρχονται τα Χριστούγεννα και θα μας αρχίσουν πάλι με τους πειραματισμούς με τον φωτισμό και τα λαμπιόνια, τα διακοσμητικά παιχνίδια της κυρίας του κυρίου του Ιδρύματος Ωνάση που πέρυσι νόμιζες ότι δεν έρχεται ο …Άγιος Βασίλης αλλά ο … Επιτάφιος με όλη την Βασιλίσσης Σοφίας στα μωβ!!!

Η παρέα του Δήμου της Αθήνας, δυστυχώς κάπου έχασε το μέτρο και ξεπέρασε τα όρια!

Και δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία στην οποία υποβάλει την κοινωνία, ούτε το αισθητικό μαρτύριο από την πρώην γραμματέα του κληρονόμου των διαχειριστών του Ιδρύματος Ωνάση κυρία Αφροδίτη Παναγιωτάκου που εσχάτως στου κασίδη το κεφάλι παριστάνει την …διακοσμήτρια!

Είναι και οι αναθέσεις, είναι και οι προϋπολογισμοί, είναι και οι προμήθειες, είναι και άλλα πολλά…