Η Sydney Sweeney αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot ονόματα του Χόλιγουντ.

Η γεννημένη στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ ηθοποιός έχει καταφέρει να εξαργυρώσει τα τελευταία χρόνια τη μεγάλη επιτυχία που έκανε με τη σειρά Euphoria, υπογράφοντας σε αρκετές blockbuster παραγωγές όπως τα Immaculate και Anyone but You.

Όλα αυτά φυσικά έχουν φέρει και αρκετά χρήματα στους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Έτσι, πρόσφατα η Sweeney αποφάσισε να μετακομίσει σε νέα κατοικία, αγοράζοντας μια έπαυλη στη Φλόριντα των ΗΠΑ έναντι 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το σπίτι των 7.720 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, μια κουζίνα με ιδιωτικό σεφ, μια αίθουσα κρασιού με 520 φιάλες, ένα ενυδρείο 330 γαλονιών, ανελκυστήρα, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών και μεγάλο χώρο στάθμευσης στο πάρκινγκ.

Η έπαυλη βρίσκεται σε ένα μεγάλο κομμάτι γης περίπου 30 λεπτά από το Key West, δίνοντας στην ηθοποιό πλήρη ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια των ελεύθερων ημερών της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Το ακίνητο περιλαμβάνει μια τεράστια θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης με μπαρ, ένα υδρομασάζ και μια ιδιωτική βάρκα.

Δεν είναι σαφές αν η 26χρονη Sweeney αγόρασε το σπίτι μόνη της ή αν ήταν κοινή επένδυση με τον αρραβωνιαστικό της, τον 40χρονο Jonathan Davino.

Aξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Sweeney αγόρασε πέρυσι ένα ακόμη σπίτι, συνολικής 4.477 τετραγωνικών μέτρων, στο Bel Air της Καλιφόρνιας για 6,2 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη