Με λάμψη και πολύ glam πραγματοποιήθηκαν τα Gotham Independent Film Awards στη Cipriani Wall Street της Νέας Υόρκης, όπου βρέθηκαν σταρ του Χόλιγουντ για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

Το κόκκινο χαλί ήταν αστραφτερό, με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του κινηματογράφου να δίνουν το «παρών», προωθώντας τις νέες τους ταινίες.

Οι εντυπωσιακές κυρίες επέλεξαν κομψά outfits, όπου κυριάρχησε το μαύρο χρώμα στα φορέματα, χωρίς να υπάρχουν οι εξαιρέσεις, ενώ οι άνδρες επέλεξαν κοστούμι, γιλέκο ή παπιγιόν.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν ο Λεονάρντο ντι Κάπριο με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Killers of the flower moon», Lily Gladstone, ο Μπράντλεϊ Κούπερ με την Carey Mulligan από το «Maestro», η Barbie Μάργκοτ Ρόμπι με τον σύζυγό της κ.ά.

Η Μάργκοτ Ρόμπι… Black Magic Barbie
Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μία φορά η Μάργκοτ Ρόμπι, που έκανε άλλη μια εμφάνιση εμπνευσμένη από την Barbie. Αυτή τη φορά η 33χρονη από την Αυστραλία έκανε ένα total black look θυμίζοντας την «Black Magic Barbie», που φημολογείται ότι είναι εμπνευσμένη από ένα από τα αγαπημένα ρούχα της Ruth Handler (της δημιουργού της Barbie) και κυκλοφόρησε μεταξύ 1964 και 1965.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μαύρο midi, στράπλες φόρεμα Prada και από πάνω μια ημιδιάφανη κάπα που έδενε με έναν φιόγκο στον λαιμό της. Το συνδύασε άψογα με μαύρα peeptoes, ασημένιο τσαντάκι, δερμάτινα κοντά γάντια και ψηλή ’60s ponytail. Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και μίνιμαλ, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαργαριταρένια σκουλαρίκια.

Διαβάστε ακόμη: