Η «Βασίλισσα των Χριστουγέννων», Μαράια Κάρεϊ φαίνεται πώς δεν έχει ξεπαγώσει ακόμα.

Σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram της την 1 Οκτωβρίου, η λαμπερή σταρ είπε στους θαυμαστές της ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για τα Χριστούγεννα.

Στο βίντεο, η 55χρονη Κάρεϊ βρίσκεται ξαπλωμένη στο ιδιωτικό της τζετ όταν ξεκινά να ακούγεται το μεγάλο, εορταστικό hit της «All I Want for Christmas Is You» και ο πιλότος ανακοινώνει από το μεγάφωνο: «Σας μιλάει ο πιλότος. Καλώς ορίσατε στο αεροπλάνο, Μαράια – Κατευθυνόμαστε στον Βόρειο Πόλο».

Τότε, η σταρ φωνάζει: «Όχι ακόμα, συγγνώμη». «Πάντα βιάζονται», προσθέτει.

Η σταρ συνήθως κηρύττει την έναρξη της εορταστικής περιόδου την 1η Νοεμβρίου με ένα έξυπνο και απολαυστικό βίντεο στα social media.

Πότε ξεκινούν τα Χριστούγεννα για την Μαράια Κάρεϊ

Στο περσινό βίντεο, η ημερομηνία και η ώρα άλλαξαν από τις 31 Οκτωβρίου 11:59 στην 1η Νοεμβρίου 12:00, καθώς μια πόρτα ενός θησαυροφυλακίου άνοιξε για να αποκαλύψει την παγωμένη Μαράια Κάρεϊ φορώντας μια φόρμα τύπου Άη-Βασίλη.

Στη συνέχεια, τέσσερα άτομα που φορούσαν στολές Halloween, συμπεριλαμβανομένου ενός κεφαλιού κολοκύθας και μιας μάσκας από την ταινία Scream, άρχισαν να λιώνουν τον πάγο με στεγνωτήρα μαλλιών πριν η Κάρεϊ πει: «Ήρθε η ώρα!» με ψηλή φωνή.

Αν και δεν είναι αρκετά έτοιμη για να ξεκινήσει την χριστουγεννιάτικη σεζόν, τον Αύγουστο ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει για την περιοδεία της για τα Χριστούγεννα.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου στο Χάιλαντ της Καλιφόρνια και θα επισκεφθεί 20 πόλεις σε όλη τη χώρα προτού ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Φέτος θα σηματοδοτήσει την 30ή επέτειο από το άλμπουμ της Merry Christmas και το εμβληματικό single του «All I Want for Christmas Is You».

Διαβάστε ακόμη: