Η Μάντσεστερ Σίτι προσέλαβε τον δικηγόρο Λόρδο Πάνικ, ο οποίος ανήκε στη νομική ομάδα του Μπόρις Τζόνσον στην «πολύκροτη» υπόθεση των «κορωνοπάρτι» και τού προσέφερε μισθό επιπέδου… Κέβιν Ντε Μπρόινε, καθώς θα φθάνει τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα.

Σαν… «βόμβα» έσκασε στο αγγλικό ποδόσφαιρο η είδηση της παραπομπής της Μάντσεστερ Σίτι από την Πρέμιερ Λιγκ για περισσότερες από εκατό οικονομικές παραβιάσεις, από το 2009 έως και το 2018. Πλέον, οι «πολίτες» κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών ή ακόμη και αποβολή από τη Λίγκα, οπότε πρέπει να διαθέτουν μία ισχυρή υπερασπιστική γραμμή.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι επέλεξε έναν νομικό από το… ψηλότερο ράφι. Πρόκειται για τον Ντέιβιντ – Φίλιπ Πάνικ ή –όπως είναι γνωστός στο Νησί– Λόρδο Πάνικ. Μεταξύ άλλων, ο 56άχρονος Βρετανός ήταν στη νομική ομάδα του Μπόρις Τζόνσον στο σκάνδαλο των «κορωνοπάρτι» στη Ντάουνινγκ Στριτ, εν μέσω αυστηρότατων περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας.

Συνήθως, χρεώνει 5.000 λίρες την ώρα, όμως, θα μπορούσε να χρεώσει τη Σίτι 80.000 λίρες την ημέρα ή 400.000 λίρες την εβδομάδα, αν η υπόθεση οδηγηθεί σε δίκη. Με άλλα λόγια, θα αμοίβεται με μισθό, ανάλογο με εκείνον ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Διαβάστε ακόμη: