Η τραγουδίστρια, μουσικός και συνθέτρια γιόρτασε την επιστροφή της με ανάρτηση στο Instagram και κοινοποίηση φωτογραφιών της.

«Νέα Ζωή Νέα Υόρκη Επανεφεύρεση …».

Η βασίλισσα της ποπ γιόρτασε την επιστροφή της στο «Μεγάλο Μήλο» με μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία κοινοποίησε σέξι φωτογραφίες της, που ποζάρει με εσώρουχα.

Η Επανεφεύρεση μπορεί να είναι αναφορά στην επερχόμενη ταινία για τη ζωή της. Ήταν επίσης τίτλος της έκτης περιοδείας της, το 2004.

 

Η σούπερ σταρ της ποπ συνεργαζόταν για την ταινία με τη σεναριογράφο Ντιάμπλο Κόντι, αλλά σε πρόσφατη ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι τώρα ένωσε τις δυνάμεις της με την Έριν Γουίλσον.

Η Μαντόνα τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει μόνιμα στην Πορτογαλία με τα έξι παιδιά της, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στις ΗΠΑ. Τελευταία, είχε βρεθεί, μάλιστα, και στο Μίσιγκαν, τη γενέτειρά της, όπου γιόρτασε τα 90α γενέθλια του πατέρα της Σίλβιο στον αμπελώνα του, μαζί με τις αδελφές της και τα παιδιά της.

Η Μαντόνα είναι μια ακόμα σταρ που κάνει τη Λισαβόνα δεύτερη πατρίδα, μετά τους Τζον Μάλκοβιτς, Mόνικα Μπελούτσι και Mαικλ Φασμπέντερ.

Η Μαντόνα στο World of Van Gogh

Από τα πρώτα πράγματα που έκανε στην αγαπημένη της πόλη ήταν να επισκεφτεί, μαζί με τα παιδιά της, την έκθεση που κάνει πάταγο τον τελευταίο καιρό με τίτλο World of Van Gogh. Για ώρες έζησαν μέσα στο ζωντανό σκηνικό της έκθεσης και απήλαυσαν τα διάσημα έργα του ζωγράφου.