Με φόρεμα εμφανίστηκε ο γιος της Μαντόνα λέγοντας μάλιστα πως ήταν «απελευθερωτικό» και η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να το μοιραστεί με τους οπαδούς της. Μαθήματα για γονείς από τη Μαντόνα. Η σταρ ανέβασε στο Instagram βίντεο με τον γιο της να φοράει λευκό, μεταξωτό φόρεμα και να κόβει βόλτες στο σπίτι, “αγκαλιάζοντας” τη διαφορετικότητά του.

Η 7 φορές νικήτρια Grammy ενθουσιάστηκε βλέποντας το γιο της Ντέιβιντ Μπάντα και μοιράστηκε ένα βίντεο του 15χρονου με ένα λευκό, μεταξωτό φόρεμα Mae Couture να κάνει βόλτες στο σπίτι. «Η αυτοπεποίθηση είναι το παν» έγραψε η περήφανη μητέρα στη λεζάντα.

Όπως είναι λογικό, οι φίλοι της Μαντόνα έσπευσαν να αφήσουν το σχόλιό τους κάτω από το βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της κολλητής της φίλης Ντέμπι Μαζάρ, που τον συνέκρινε με την Ναόμι Κάμπελ, την οποία τάγκαρε κιόλας για να το δει. «Ω Θεέ μου, τον λατρεύω. Κοίτα Ναόμι».

Διάσημη μαμά, διάσημα παιδιά

Στα χνάρια της διάσημης μητέρας της φαίνεται πως βαδίζει η 24χρονη Lourdes Leon, η κόρη της πασίγνωστης βασίλισσας της ποπ Madonna, αφού όχι μόνο έχει αρχίσει και η ίδια καριέρα στο τραγούδι, αλλά παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο και φροντίζει να κάνει άκρως προκλητικές φωτογραφήσεις και εμφανίσεις.

Τώρα η νεαρή Lourdes, έκλεισε μια νέα συνεργασία με τα fashion brand Barragán και η φωτογράφηση που έκανε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για τη νέα καμπάνια… μοίρασε εγκεφαλικά στους φαν της.