H Λούρδη Λεόν, κόρη της Μαντόνα και του χορευτή Κάρλος Λεόν, κάνει τη δική της καριέρα ως μοντέλο αλλά και ως τραγουδίστρια και σίγουρα έχει πάρει πολλά από τη διάσημη μητέρα της. Η 24χρονη κόρη της βασίλισσας της Pop έκανε πρόσφατα μια σέξι φωτογράφιση, για τις ανάγκες της συνεργασίας της με γνωστή εταιρία.

Στις φωτογραφίες η 24χρονη φοράει ψηλά τακούνια κατάμαυρη περούκα με μακριά μαλλιά και ένα φόρεμα που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία…

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram προκάλεσαν και αρνητικά σχόλια αλλά τα περισσότερα αποθεώσαν το 24χρονο μοντέλο. Η μεγαλύτερη κόρη της Μαντόνα έχει απασχολήσει πολλές φορές τα δημοσιεύματα για τις τρίχες στο σώμα της, κυρίως στη μασχάλη, τις οποίες επιδεικνύει με κάθε τρόπο, όπως και η διάσημη μητέρα της.

Η Λούρδη είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της Μαντόνα. Εκτός από μοντέλο είναι σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια.

Η 24χρονη κόρη της Μαντόνα έδωσε μια σπάνια, εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair.

Στην συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού, η Λούρδη μίλησε για τα χρόνια στο φημισμένο Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts του Μανχάταν, στο οποίο φοιτούσε ο επίσης διάσημος, νεαρός ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ.

Η ίδια επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για χρόνια εξομολογούμενη πως οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι. «Τον σέβομαι πολύ, ήμασταν ένα ζευγάρι. Το πρώτο μου αγόρι.» είπε για τον δημοφιλή ηθοποιό.

Ο Σαλαμέ είχε πριν από χρόνια αναφερθεί δημόσια σε ένα πάρτι όπου είχε διασκεδάσει με τη Λούρδη και τη Μαντόνα: «Ήταν πραγματικά μια πολύ διασκεδαστική βραδιά … Η Μαντόνα ήταν μαζί μας χορεύοντας και ο φίλος μου Τζόι ήταν εκεί και η Λόλα ήταν εκεί και όλοι χορέψαμε μαζί», είχε πει ο πρωταγωνιστής του «Call Me By Your Name» στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen το 2017.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.