Η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά από 27 χρόνια αποχής από την τηλεόραση, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο «comeback».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να γυρίσει στην τηλεόραση κι όπως ήταν επόμενο, οι θαυμαστές της είναι ενθουσιασμένοι.

Η Μαίρη Χρονοπούλου «επιστρέφει» στην τηλεόραση

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ενδέχεται ύστερα από 27 χρόνια να δούμε την Μαίρη Χρονοπούλου και πάλι στην μικρή οθόνη.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Χρονοπούλου δέχτηκε πρόταση από την ομάδα του «Έτερος Εγώ» για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς με τίτλο «Νέμεσις». Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους, με την πλοκή να συναντά τη «Θεία Δίκη».

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία μεγάλη επιτυχία της κ. Χρονοπούλου στη μικρή οθόνη ήταν η σειρά «Μάνα είναι μόνο μία», η οποία είχε προβληθεί από το Mega και είχε διαρκέσει δύο σεζόν.

Έκτοτε, η ηθοποιός έχει εμφανιστεί, κατά καιρούς, στην τηλεόραση μόνο για να δώσει συνεντεύξεις.

Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση

Δεν θα «ανέβει» στο θεατρικό σανίδι

Δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό, ανέφεραν ότι η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου θα συμμετέχει στο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Όμως, τελικά η Μαίρη Χρονοπούλου δεν θα πάρει μέρος στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων».

Σε συζητήσεις, πριν λίγες ημέρες, που είχε η ηθοποιός με την παραγωγή της παράστασης, οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν και έτσι η κ. Χρονοπούλου δεν θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι.