Στο θέατρο θα επιστρέψει η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από αποχή δύο δεκαετιών.

Η πρωταγωνίστρια της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου θα συμμετάσχει στο μιούζικαλ «Η Αυλή των Θαυμάτων».

«Η Αυλή των Θαυμάτων» είναι έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση που της έγινε.

Στο εν λόγω project θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την Γλυκερία. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια θα παίξει στο θέατρο.

Επιστρέφει στο θέατρο η Μαίρη Χρονοπούλου

Η πρόσφατη περιπέτεια της Μαίρης Χρονοπούλου με την υγεία της

Παραμονές του Δεκαπενταύγουστου έγινε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη εκτάκτως στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία», έχοντας φριχτούς πόνους σε όλο το σώμα της και βαρύ βήχα.

Η ίδια νόμιζε ότι έχει κολλήσει κορωνοϊό αλλά το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

Η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της και μερικές ημέρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι της.

«Ό,τι υπάρχει στον κόσμο το έχω περάσει»

Η Μαίρη Χρονοπούλου τα τελευταία χρόνια βρίσκεται «πίσω από τα φώτα» της δημοσιότητας. Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός τον Αύγουστο του 1999 υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την έχει αναγκάσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έχει κάνει η ίδια σε κάποια φάση της ζωής της είχε μείνει εννέα ημέρες κλινικά νεκρή ενώ έχει 100% αναπηρία. «Έχω χαρτί το οποίο γράφει 100% αναπηρία εφ’ όρου ζωής. Ανακοπή, εννέα ημέρες κλινικά νεκρή με τα μηχανήματα. Ό,τι υπάρχει στον κόσμο το έχω περάσει. Δυο εγχειρήσεις στη σπονδυλική στήλη, κομμάτια… δυο εγχειρήσεις στο στομάχι. Η επιτροπή του κράτους έχει βγάλει 100% αναπηρία εφ’ όρου ζωής…»