Η Μαίρη Χρονοπούλου οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες έπειτα από δυσκολία στην αναπνοή και φρικτούς πόνους σε όλο της το σώμα. Η ηθοποιός πίστευε ότι τα συμπτώματά της ταίριαζαν με αυτά του κορωνοϊού, οπότε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία. Τελικά, το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στο οποίο υπεβλήθη ήταν αρνητικό.

Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξηγεί στο κοινό της την περιπέτεια της υγείας της.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, με την ίδια να είναι καθισμένη σε ένα καροτσάκι στον διάδρομο του νοσοκομείου έγραψε:

«Στο δασάκι του νοσοκομείου Σωτηρία. Από την περασμένη Πέμπτη είχα φρικτούς πόνους σε όλο μου το σώμα. Μυαλγίες ανεπανάληπτες κι ένας οξύς πόνος στο στήθος, αφόρητος. Επίσης, βαρύς βήχας, έχασα σχεδόν τελείως σοβαρή τη φωνή μου, και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αφού είχα κορεσμό 82. Πανικόβλητη, εκανα αμέσως μοριακό τεστ covid 19. Όπου, ευτυχώς μετά από αρκετές ώρες, απεδείχθη αρνητικό. Τα συμπτώματα όμως, επιδεινωνόταν. Με αποτέλεσμα να αναγκαστώ επικοινωνήσω με τους γιατρούς μου στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία. όπου έχω τον μόνιμο θεράποντα ιατρό μου, για το αναπνευστικό, τον καθηγητή κύριο Κουλούρη.

Ο κύριος Κουλούρης, παραθέριζε. Ευτυχώς όμως, επειδή υπήρχαν οι λαμπροί αντικαταστάτες του, και συγκεκριμένα ο κ. Τατακος, μόλις άκουσαν τα συμπτώματα μου, μου ζητησαν να έρθω αμέσως στο νοσοκομείο. Κατόπιν πολλαπλών εξετάσεων κι απο μηχάνημα σε μηχάνημα, έγινε εισαγωγή μου, στην Πνευμονολογική κλινική. Απο κει και πέρα αφέθηκα στα χέρια του έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και σήμερα, νιώθω καλύτερα. Κυριακή, μέρα χαράς! Και βγήκα στον κήπο. Ακολουθώντας όλο το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό, είμαι αισιόδοξη και σημερα -πρώτα ο Θεός- επιστρέφω στο σπίτι μου. Σας αγαπώ, και η αγάπη σας,, με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Η δική σας Μαιρούλα».