Στο θέατρο Άλσος βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου η οποία πήγε να απολαύσει τον φίλο της, Τάκη Ζαχαράτο, στην παράσταση που παρουσιάζει.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίζεται στο θέατρο Άλσος κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και διασκεδάζει τους θεατές με την παράσταση «Πάμε για άλλα». Στο πλευρό του με guest εμφάνιση βρίσκεται η Άντζελα Δημητρίου.

Και όπως συμβαίνει στις παραστάσεις του, πλήθος κόσμου σπεύδει για να τις παρακολουθήσει. Ανάμεσά τους και η Μαίρη Χρονοπούλου, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, ενώ είναι η πρώτη της μετά από πολύ καιρό. Όπως φαίνεται και από το βίντεο, βρέθηκε στις πρώτες σειρές, ενώ μόλις την αντίκρισε ο Τάκης Ζαχαράτος κατέβηκε από τη σκηνή, την πήρε μια αγκαλιά και της έδωσε και το μικρόφωνο για να πει δύο λόγια.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, πάντωε, κατά τη διάρκεια της παράστασης, πήγε δίπλα της και της τραγούδησε το «Του Αγοριού Απέναντι». Ευδιάθετη και πολύ χαρούμενη η Μαίρη Χρονοπούλου, παρασύρθηκε με τους ήχους και άρχισε να λέει και η ίδια το τραγούδι.

«Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα»

Σημειώνεται πως η σπουδαία ηθοποιός τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται με την υγεία της ενώ σε μια συνέντευξή της στην εφημερίδα Secret το περασμένο φθινόπωρο, είχε αναφερθεί στην πορεία της υγείας της, αποκαλύπτοντας πως είχε πέσει σε κώμα, αλλά ευτυχώς οι γιατροί την έσωσαν.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου. Νιώθω υπέροχα και τους ευχαριστώ για όλα. Τους χρωστάω πολλά. Είχα πάει σε όλες τις κλινικές πολυτελείας, αλλά στο Ιπποκράτειο βρήκα την υγεία μου. Έπεσα σε κώμα, αλλά εκεί με σώσανε. Καρδιακοί όλης της Ελλάδας, πηγαίνετε στο Ιπποκράτειο. Με σώσανε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.