Μια συμφωνία ήχου και στυλ παρουσίασε η Louis Vuitton. Η συλλογή των χειροποίητων αντικειμένων που συνδέονται με τον γαλλικό οίκο μόδας επεκτείνεται με το νέο φορητό ηχείοLV Nanogram.

Πρόκειται για ένα must-have αντικείμενο για τους λάτρεις της πολυτέλειας σε όλες τις παραλλαγές της. Το ηχείο διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Silver, Copper και το πράσινο χακί, Damoflage. Η τελευταία είναι μια περιορισμένη έκδοση που δημιουργήθηκε από τον δημιουργικό διευθυντή της ανδρικής ένδυσης της Louis Vuitton, Pharrell Williams.

Η Louis Vuitton θα μας κάνει να χορέψουμε με τα ηχεία της

Μοναδικός σχεδιασμός

Το ηχείο έχει μοναδικό σχεδιασμό, που το βοηθά για να γίνει άμεσα αναγνωρίσιμο: το σχήμα του είναι δισκοειδές, όπως ακριβώς μια από τις εμβληματικές τσάντες της μάρκας, η Toupie, και διαθέτει ακόμη και δερμάτινη λαβή. Η επιφάνεια έχει αποτυπωμένο το λογότυπο και το μονόγραμμα της Louis Vuitton.

Πέρα από την υψηλή αισθητική που κρύβεται πίσω από αυτό το αξεσουάρ, υπάρχει επίσης και εξελιγμένη τεχνολογία. Κάτω από την κομψή επιφάνειά του, το ηχείο ορίζεται από την κορυφαία ηχητική του απόδοση. Αναπτύχθηκε με την τεχνογνωσία της Harman, με την παγκόσμια φήμη στον τομέα του ήχου, και παρέχει πλούσιο, συμπαγή ήχο με αξιοσημείωτη συχνοτική απόκριση.

Louis Vuitton Nanogram

Ανεξάρτητα από τις compact αναλογίες και το φορητό προφίλ του, μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ένταση 84 dB και να προσφέρει αυτονομία 17 ωρών.

Διαβάστε ακόμη: