Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Μετά τον Κωνσταντίνο Ζούλα, που πήρε μεταγραφή στον ΣΚΑΙ ως ο νέος διευθύνων σύμβουλος, τον δρόμο για το κανάλι του Φαλήρου παίρνει και η στενή συνεργάτιδά του, Λίνα Παπαδάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που υπήρξε σύμβουλος του Κωνσταντίνου Ζούλα όσο εκείνος ήταν πρόεδρος στην ΕΡΤ, αναλαμβάνει αντίστοιχη θέση και στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.

Η μετακίνηση ήταν απολύτως λογική και αναμενόμενη καθώς η Λίνα Παπαδάκη διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην αναγέννηση της ΕΡΤ, έχοντας μέγιστη συμβολή στο πρόγραμμα του σταθμού, είτε αυτό αφορά τις επιλογές προσώπων, είτε τις επιλογές προγραμμάτων.

Τώρα το δίδυμο Ζούλας – Παπαδάκη έχουν την δυνατότητα για να κάνουν ακόμη καλύτερο στον ΣΚΑΪ, μακριά από τις αγκυλώσεις της δημόσιας τηλεόρασης, με τα συνδικαλιστικά και πολιτικά κολλήματα, που αντιμετώπισαν όλα αυτά τα χρόνια παρά την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.

Με ανακοίνωση του ίδιου του καναλιού, έγινε γνωστό πως η Λίνα Παπαδάκη θα είναι σύμβουλος διοίκησης στον Όμιλο ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η δημοσιογράφος Λίνα Παπαδάκη αναλαμβάνει θέση συμβούλου διοίκησης στον Όμιλο ΣΚΑΪ. Η Λίνα Παπαδάκη, με μακρά εμπειρία στην οργάνωση τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών παραγωγών, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με ιδιωτικά ΜΜΕ όσο και με τη Δημόσια Τηλεόραση, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια υπήρξε σύμβουλος του πρώην προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα.

Διαβάστε ακόμη: