Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 και πιθανότατα αυτό να μην προκαλεί έκπληξη σε πολλούς καθώς εξ’ αρχής ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού.

Η Κυβέλη κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το «House of Jewels» και φυσικά, συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London!

Το GNTM 4 έριξε αυλαία το βράδυ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου με το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, όπως κάθε χρόνο, σε live μετάδοση και ανακοινώθηκε και η φετινή νικήτρια.

Μαζί με την Κυβέλη, στον τελικό βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, οι οποίοι κατέκτησαν την τρίτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4

Ο τελικός ξεκίνησε με την κατάταξη να δίνει προβάδισμα στην Κυβέλη, από την πρώτη και δεύτερη δοκιμασία και τους κριτές να την προσγειώνουν λέγοντας πως «όλα μπορεί να ανατραπούν».

Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα οδηγήθηκαν στην τρίτη διαγωνιστική δοκιμασία, την μεγάλη πασαρέλα με τρία περάσματα, με διαφορετικά «outfits sur mesure», αλλά και υψηλής ραπτικής και με τους 17 υποψηφίους, που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό, να συμπληρώνουν το catwalk. Σημαντική για όλους και ειδικά για τους τηλεθεατές ήταν η συμβολή της Βίκυς Κουλιανού, η οποία επέστρεψε στο show, μετά από παρότρυνση του Γιώργου Καράβα, ο οποίος απουσίαζε, προκειμένου να στηρίξει και να εμψυχώσει τα παιδιά.

Στο τέλος, οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός βαθμολόγησαν την προσπάθεια των τριών φιναλίστ. Και εδώ η Κυβέλη «σάρωσε» με φουλ του 10.

Η Κυβέλη είναι η νικήτρια του GNTM 4

Το τελευταίο challenge ήταν ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό σε ένα πολύωρο γύρισμα με πολλά cut, διαφορετικά outfits και σκηνικά, σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη βίλα.

Οι τέσσερις κριτές ανέλαβαν και πάλι την αξιολόγηση της τέταρτης και τελευταίας δοκιμασίας.

Το γεγονός ότι η Κυβέλη, η οποία πρόσφατα συγκλόνισε με την εξομολόγησή της, είχε υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές, έκανε τον Κωνσταντίνο να εκραγεί και να μην μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του. Ο ίδιος είπε απευθυνόμενος στην Όλγα: «Πάμε; Πάμε σπίτι μας Όλγα. Πραγματικά θέλω να μιλήσω στην Ζεν εγώ προσωπικά για αυτό το σχόλιο. Εγώ κρίνω ότι πρέπει να κάνουμε μια οικειοθελή αποχώρηση, το πιστεύω. Εγώ το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά, no joke. Είμαι έτοιμος για οικειοθελή». Φυσικά όλοι κάθισαν στ’ αυγά τους και η Ολγα πήρε την καλύτερη βαθμολογία.

Δεν ήταν όμως αρκετή να ξεπεράσει την Κυβέλη, την οποία ψήφισε και το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4.

https://www.youtube.com/watch?v=K-rVmIBndL8&ab_channel=GREEKTV-MAVROGATI