Ιδιαίτερα «φορτισμένο» συναισθηματικά ήταν το χθεσινό επεισόδιο του «Greece’s Next Top Model» (GNTM) για τα τέσσερα μοντέλα, την Κυβέλη, την Ειρήνη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο, καθώς κατάφεραν να φτάσουν, ύστερα από τόσες δοκιμασίες, στον ημιτελικό του διαγωνισμού.

Ένα «βήμα» πριν τον μεγάλο τελικό, οι διαγωνιζόμενοι μίλησαν για όσα τους δυσκόλεψαν πιο πολύ στο GNTM και η Κυβέλη παραδέχθηκε ότι αυτό που την ζόρισε πιο πολύ ήταν όταν έπαιρνε όλα τα disadvantage.

Το 19χρονο μοντέλο όμως, στην συνέχεια, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και δήλωσε πως έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της.

Κυβέλη: Δεν έχω δεδομένα πολλά πράγματα που έχουν δεδομένα οι άλλοι

«Δουλεύω από τα 14 μου για να βοηθήσω, να βοηθηθώ. Έχω μάθει να παλεύω. Δεν έμαθα εδώ μέσα να παλεύω. Αξίζω τη νίκη. Δεν έχω δεδομένα πολλά πράγματα που έχουν δεδομένα οι άλλοι. Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι, δεν έχω δεδομένη μία δουλειά, δεν έχω δεδομένο ένα πανεπιστήμιο, δεν έχω δεδομένο να έχω χρήματα κάθε μήνα, όσα μου χρειάζονται για να ζήσω. Έχω δεδομένο μόνο ό,τι καταφέρνω μόνη μου και είμαι πολύ περήφανη που το καταφέρνω αυτό στα 19 μου», εξομολογήθηκε η Κυβέλη μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η Κυβέλη, πάντως, από την χθεσινή δοκιμασία, είχε την καλύτερη φωτογραφία και πέρασε ως πρώτη στον τελικό του GNTM 4.

GNTM - Συγκίνησε η Κυβέλη: «Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι»

Στην δεύτερη θέση και αντίπαλός της στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του διαγωνισμού ομορφιάς, η Όλγα. Στο bottom 2 έμειναν οι Κωνσταντινος και Ειρήνη. Λίγο πριν το τέλος η Ειρήνη αποχώρησε! Έτσι το μοντέλο που στο τέλος τραγουδησε το «crying at the discoteque» ήταν η Ειρήνη, η οποία αποχώρησε με κλάματα.

Οι τρεις φιναλίστ στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του 4ου κύκλου του Greece’s Next Top Model που θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, θα κληθούν να «αναβιώσουν» την περίφημη ταινία με την Όντρεϊ Χέπμπορν, το «Breakfast at Tiffany’s».