Η Κατερίνα Μουτσάτσου ήρθε από την Αμερική, όπου και ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια και βάφτισε τον γιο της στην Αίγινα.

Η γνωστή ηθοποιός είναι εδώ και λίγες ημέρες με τον σύζυγό της και τους γιους τους για διακοπές στην Ελλάδα και συνδύασαν να κάνουν και τη βάπτιση του γιου τους. Το ζευγάρι με τα παιδιά του χαλαρώνουν στην Αίγινα στον τόπο καταγωγής της ηθοποιού και εκεί έγινε και η βάπτιση.

«Σήμερα γιορτάζουμε, και ζούμε. Αύριο ποιος ξέρει», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών από τη βάπτιση του γιου της που δημοσίευσε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Ιnstagram η ηθοποιός. Το παρών έδωσαν τόσο οι συγγενείς όσο και οι φίλοι της οικογένειας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts)

Πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της;

Σημειώνεται πως η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της και παραγωγό, Τσαρλς Κόμο και τους δύο γιους τους. Σε παλαιότερη συνέντευξή της σχετικά με τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, η Κατερίνα Μουτσάτσου είχε αποκαλύψει: «Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος όμως δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε: Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι».

«Έτσι κάθισα δίπλα του. Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν, γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει… Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε λοιπόν, κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο».