Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» ήταν η Κατερίνα Λέχου, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της Δαμιανής Λάσκαρη στη δραματική σειρά “Η Μάγισσα” του ΑΝΤ1. «Ο χαρακτήρας παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη δουλειά. Περισσότερο και από το ταλέντο. Ο καλός χαρακτήρας έχει ομαδικότητα, έχει τη θέληση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Δεν μπορώ τους κακούς χαρακτήρες» είπε η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Λέχου επίσης ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής. «Πόσα χρόνια είσαι σε αυτόν τον χώρο;» ήταν η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη, με την Κατερίνα Λέχου να κάνει τους υπολογισμούς της.

«36» ήταν η μονολεκτική απάντηση της ηθοποιού. Η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε: «36; Δεν τα έχεις μετρήσει καλά μού φαίνεται. Έβαλες και λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει». «Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών. Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Είμαι 36 χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο. Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια;» πρόσθεσε η Κατερίνα Λέχου. «Και να κρύψω χρόνια τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρονών και όχι 57, και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο» σημείωσε η γνωστή ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε την ηλικία της -«Τι νόημα έχει να κρύψω χρόνια;»

Η Κατερίνα Λέχου καλεσμένη στην «Ελένη» είπε την ηλικία της λέγοντας ότι δεν έχει νόημα να κρύβει τα χρόνια της.

H ηθοποιός επίσης μίλησε για το θέατρο και θυμήθηκε ότι την πρώτη φορά που ανέβηκε στο σανίδι, νόμιζε πως θα πεθάνει. «Πλέον είναι ο φυσικός μου χώρος. Υπάρχει η αγωνία και το τρακ αλλά είναι ένας χώρος που μου δίνει περισσότερα από αυτά που θα μου έδινε ένας άλλος. Ακόμα και όταν δεν διαβάζω για έναν ρόλο, αυτός δουλεύει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είναι όλη μου η ζωή. Είναι το παιδί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις λάθος επιλογές που μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός, σημείωσε ότι «για κάποιον λόγο διαλέγουμε κάτι και για κάποιον λόγο ο Θεός μας επιτρέπει να πάμε εκεί και όχι κάπου αλλού. Το λάθος είναι πολύ σχετική έννοια για εμένα».

Σε ερώτηση για τον αν υπάρχει ηθοποιός που να μην έχουν ταιριάξει, η Κατερίνα Λέχου σχολίασε ότι είναι θέμα χημείας. «Είναι δύσκολο να ταιριάζεις με όλους αλλά κάνω τη δουλειά μου. Τη χημεία την εισπράττει ο θεατής. Δεν μπορείς να την παραγγείλεις όμως, ούτε την ξέρεις από την αρχή», δήλωσε.

Μάλιστα, είπε ότι στη «Μάγισσα» πέρασε από δοκιμαστικό με τον Γιώργο Γάλλο, που υποδύεται τον σύζυγό της. «Είναι τρυφερό… παιδί. Δεν είχαμε δουλέψει ξανά μαζί. Επίσης πρώτη φορά έπαιξα με Νίκο Ψαρρά και τη Θέμις Μπαζάκα», συμπλήρωσε. Ωστόσο, απέφυγε να δώσει κάπoιo spoiler για το τέλος της σειράς.  «Το φινάλε είναι έκπληξη και ανατροπή», αρκέστηκε να πει.

Διαβάστε ακόμη: