Αυτή μάλιστα, ήταν Μπαρτσελόνα! Στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση συνέτριψε εκτός έδρας τη Γρανάδα με 4-0, έχοντας κορυφααίους τους Μέσι και Γκριεζμάν που βρήκαν από δύο φορές τον δρόμο για τα δίχτυα.

Μόλις στο 12′ η Μπαρτσελόνα έκανε το 1-0 με τον Γκριεζμάν να πλασάρει μέσα από την περιοχή ύστερα από λάθος πάσα του Σολδάδο που έβγαλε τον Γάλλο τετ α τετ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μέσι για να… τελειώσει το ματς από το ημίχρονο.

Πρώτα έκανε το 2-0 με άψογο τελείωμα από ασίστ του Γκριεζμάν στο 36′ και επτά λεπτά μετά επέστρεψε στα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 3-0.

Στο 55′ ο Ντε Γιονγκ έχασε ευκαιρία για το 4-0 το οποίο έκανε στο 63′ με ωραίο κοντρόλ και σουτ ο Γκριεζμάν. Στο 77’ μάλιστα αποβλήθηκε ο Βαγιέχο που ανέτρεψε τον Μπρέθγουεϊτ ως τελευταίος παίκτης με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος και την Μπάρτσα να φτάνει σε μια άνετη νίκη που τη συνδύασε με όμορφο ποδόσφαιρο.

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Νέβα (46’ Μίγια), Μοντορό (46’ Βαγιέχο), Ντουάρτε, Φουλκιέ, Χερμάν Σάντσεθ, Πουέρτας, Ετεκί, Ερέρα (67’ Σόρο), Σολδάδο (46’ Σουάρεθ), Ματσίς (65’ Κένεντι)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Άλμπα, Αραούχο, Ντεστ (80’ Φίρπο), Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ (65’ Πιάνιτς), Μέσι (65’ Μπρέθγουεϊτ), Πέδρι (72’ Πουτς), Ντεμπελέ (72’ Τρινκάο), Γκριεζμάν