Ο Ζοσέ Σα από σήμερα είναι μέλος της Γουλβς… Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

«Ο Πορτογάλος, Ζοσέ Σα είναι τελευταία χρονικά προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας υπογράφοντας ένα συμβόλαιο πέντε ετών με την Γουλβς», αναφέρει στην ανακοίνωση της η αγγλική ομάδα και συνεχίζει:

«Ο 28χρονος τερματοφύλακας έφτασε στο Μολινό από τον πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό, εκεί που τους βοήθησε να κατακτήσουν πολλούς τίτλους».

Μάλιστα στην συνέχεια αναφέρει πως ο Σα δεν είναι άγνωστος στην ομάδα καθώς είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του Europa League.

Ο Πορτογάλος είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018, αρχικά ως δανεικός από την Πόρτο, ενώ ένα χρόνο αργότερα οι Ερυθρόλευκοι αγόρασαν τα δικαιώματά του από τους Δράκους.  Με τα χρώματα των Πειραιωτών ο Ζοσέ Σα πραγματοποίησε 124 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κράτησε 62 φορές ανέπαφη την εστία του.

Τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2020, 2021) και ένα Κύπελλο (2020), ενώ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανεβάζοντας τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.