Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εξελίξεις στο θέμα τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Την ώρα που ο Ζοσέ Σα ετοιμάζει βαλίτσες για το Νησί, ο Τσέχος διεθνής Τόμας Βάτσλικ είναι έτοιμος να έρθει στον Πειραιά!

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίζιο Ρομάνο έγραψε σε tweet ότι η μεταγραφή του Ρούι Πατρίτσιο θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να τελειώσει η ανταλλαγή των απαιτούμενων εγγράφων.

Επιπλέον, ο Ρομάνο ανέφερε ότι ο Ζοσέ Σα θα ενσωματωθεί στη Γουλβς, ως αντικαταστάτης του συμπατριώτη του Ρούι Πατρίτσιο. Και με τη σειρά του, ο Ολυμπιακός θα φέρει στον Πειραιά τον επόμενο βασικό τερματοφύλακα του.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες, εντός της ημέρας θα κλείσει η μεταγραφή του Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος, θυμίζουμε, έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη μετά από μια τριετία στην ισπανική ομάδα, με την οποία έπαιξε συνολικά 94 παιχνίδια, εκ των οποίων σε δύο του Champions League και 17 Europa League.

Ο ύψους 1,88μ. Βάτσλικ είχε πρόταση από τη Νάπολι, όπως και από Γρανάδα-Έλτσε, αλλά προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, από τον οποίο θα πάρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο και θα έχει τη δυνατότητα να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει πάλι στην Ευρώπη σε υψηλό επίπεδο.

https://youtu.be/TnSk1QzWGPg

Την ίδια ώρα, τα ολλανδικά ΜΜΕ εξέλαβαν τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζοσέ ως… σήμα για την έλευση του Μάρκο Μπιζότ στον Ολυμπιακό. «Η μεταγραφή του Μπιζότ στον Ολυμπιακού φαίνεται να έρχεται ένα βήμα πιο κοντά» γράφει σήμερα το πρωί  η ιστοσελίδα «Soccernews.nl», ενώ η «Voetbalprimeur.nl» υποστηρίζει ότι ο Ολλανδός τερματοφύλακας είναι ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Σα.